Риана ще пее на наградите "Оскар"


Риана ще пее на наградите "Оскар"
Снимка: Getty Images

Риана определено успя да направи зрелищно шоу на "Супербоул", затова следващият ѝ ангажимент не е изненада - тя ще пее на церемонията по връчването на наградите "Оскар". Награждаването е на 12 март, а информацията за участието на певицата беше обявено от организаторите.

На церемонията бременната поп звезда от Барбадос ще изпълни парчето си "Lift me Up", което е в надпреварата за най-добра оригинална песен от филм. "Lift me Up" е част от саундтрака на филма "Черната пантера: Уаканда завинаги".

"Hold My Hand" на Лейди Гага от "Топ Гън: Меверик" и "Naatu Naatu" от филма "РРР" също са в надпреварата за най-добра оригинална песен.

Вижте още: Бащата на Риана не е знаел за бременността

Представянето на Риана в полувремето на "Супербоул" по-рано през този месец беше първото след петгодишна пауза. 35-годишната певица беше заета с марките си грим, бельо и модна линия, които ѝ донесоха милиарди.

"Lift me Up" е първата номинация за "Оскар" на Риана, която е носителка на 9 награди "Грами". 95-ата церемония по връчване на наградите "Оскар" ще се сътои на 12 март в "Долби Тиътър" в Лос Анджелис с водещ Джими Кимъл.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама