Рита Ора и мъжът ѝ посетиха София (СНИМКА)


Рита Ора и мъжът ѝ посетиха София  (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Рита Ора и мъжът ѝ Тайка Уайтити са прекарали няколко дена в София. Причината за посещението им в България е професионален ангажимент на известния режисьор. Тайка, който се прочу с филма си "Джоджо Заека", за който получи "Оскар", е снимал реклама за един от най-популярните световни брандове.

Снимките са протекли в Киноцентър Бояна, където и други холивудски режисьори са работили по своите продукции.

Скъпарски столичен хотел пък сподели във Facebook страницата си снимка на Ора и Уайтити с ръчно написано послание от тях: "Много ви благодарим за гостоприемството! Обичаме ви".

Снимка: Hyatt Regency

Рита в България

Припомняме, че певицата засне клипа към песента си "Bang" в България през декември 2020. В клипа Рита танцува на фона на панелния квартал "Тева" в Перник. Някои от кадрите са заснети и на красивия връх Бузлуджа в дом-паметника на БКП.

Посещение в Косово

След София Рита Ора и Тайка Уайтити заминаха за Косово, където лично премиерът на страната Албин Курти поднесе торта за рождения ден на певицата. Тя навърши 33 години на 26 ноември 2023. Изпълнителката е родена в Косово и има албански произход. Като малка заминава за Великобритания със семейството си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама