Роби Уилямс проговори за здравето си


Роби Уилямс проговори за здравето си
Снимка: Getty Images/Guliver

През септември Роби Уилямс анулира края на турнето си, което трябваше да премине през Москва и Санкт Петербург. Оттогава британският певец е в почивка.

Вчера обаче той публикува видео, за да сподели за здравословното си състояние и да благодари на феновете, които го подкрепиха. Съобщението е успокоително, въпреки че Роби изглежда доста отслабнал. Седнал в градината с каскет на главата, той разказва без да спомене името на болестта, която го тормози.

"Как съм? Много добре. От пет седмици се възстановявам от една болест. Една болест, която за съжаление ме събори в края на турнето... Трябваше да отида в Москва, след това в Санкт Петербург, но получих резултатите от изследването, които бяха доста тревожни и започнах интензивно лечение... Последният път, когато бях анулирал концерти по здравословни причини, беше през 1998 г. Сигурно нещо се случва и затова трябва да взема мерки", сподели Роби.

Във видеото си Роби Уилямс обяснява, че е променил начина си на живот и хранителния си режим.

"Сега съм веган, всеки ден тренирам пилатес, всеки ден правя йога и хапвам в неделя голям бургер. Не съм станал най-изпълнителният, все още си хапвам бургери и имам право един път в седмицата да измамя диетолозите. Във всеки случай се грижа за себе си и искам да ви кажа, че ви обичам", завършва посланието си певецът.

Източник: БГНЕС

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама