Руни Мара очаква второто си дете от Хоакин Финикс (СНИМКИ)


Руни Мара очаква второто си дете от Хоакин Финикс (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Хоакин Финикс и любимата му Руни Мара ревностно пазят личния си живот. През 2020 година двамата станаха родители за първи път, като не бяха обявили нито че очакват наследник, нито че щастливото събитие се е случило.

Вижте още: Кристен Стюарт изуми феновете с вулгарна корица на Rolling Stone (СНИМКИ)

В типичния за тях небрежен стил, двамата "съобщиха", че очакват втора рожба. Това стана известно, след като актрисата присъства на премиерата на филма "Кухнята" на Алонсо Руиспаласиос в рамките на Берлинале, в който тя изпълнява главната роля.

На червения килим на 74-ия международен филмов фестивал Берлинале Руни излезе в черна рокля на Givenchy с открити рамене, която дори без да е тясна, не скриваше заобленото ѝ коремче. Въпреки това актрисата не се опита да го скрие. Тя позираше пред фотографите с ръка върху корема си, за да съобщи с жест щастливата новина.

Снимка: Getty Images

Хоакин и Руни

Припомняме, че Хоакин и Руни се запознават на снимачната площадка на филма "Тя" през 2013 г., но романтичната връзка между тях започва едва няколко години по-късно. През 2020 г. на двойката се ражда първородният им син, кръстен Ривера в чест на покойния брат на Хоакин - Ривър Финикс, пише БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама