Рупърт Мърдок се отказа да се жени


Рупърт Мърдок се отказа да се жени
Снимка: Getty Images

Само преди 2 седмици ви информирахме, че медийният магнат ще се жени на 92-годипна възраст. Милиардерът Рупърт Мърдок, който е собственик на влиятелната медийна компания "Нюз корп", е развалил годежа си по-малко от месец, след като публично го обяви.

Австралийският медиен магнат и натурализиран американски гражданин, който е на 92 години, имаше намерение да се ожени за Ан Лесли Смит (66 г.).

Мърдок обяви новината за петия си годеж през март пред "Ню Йорк пост" - едно от изданията, собственост на неговата медийна компания. Той каза, че предложил брак в Деня на Свети Патрик, който се отбелязва на 17 март.

Според изданието "Венити феър", което се позовава на близки до милиардера, годежът е бил прекратен изненадващо. Рупърт Мърдок се почувствал неудобно от евангелистките възгледи на бъдещата си съпруга.

Сватбата трябваше да е в края на лятото. Рупърт Мърдок се разведе с четвъртата си съпруга - американския модел Джери Хол, през август 2022 г. след шест години заедно.

Състоянието му се оценява на повече от 17 милиарда щатски долара.

Освен с Джери Хол, магнатът има зад гърба си още три провалени брака - със стюардесата Патриша Букър, с журналистката Анна Ман, която според медиите е получила 1 милиард щатски долара след развода им, и предприемачката Уенди Денг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама