Салма Хайек: Едва оцелях заради коронавируса


Салма Хайек: Едва оцелях заради коронавируса
Снимка: Getty Images/Guliver

Салма Хайек разкри, че е била на ръба на смъртта от коронавирус и че "лекарите я молели да отиде в болница, защото е много зле". Тя също така направи публична историята си за тормоза, който е преживяла от продуцента Харви Уайнстийн, съобщи РТС.

Актрисата сподели, че през първите дни от пандемията е имала изключително тежка форма на заболяването и че е прекарала седем седмици в изолация и на кислород в дома си.

"Лекарят настояваше да отида в болница, защото състоянието ми беше много тежко. Не, благодаря, по-скоро бих умряла у дома", каза актрисата в интервю за Variety.

Последиците от болестта били умора и спад на енергията, които тя особено усещала по време на снимките на "Къщата на Гучи", в която участва заедно с Лейди Гага.

Салма пише в първото си есе за "Ню Йорк Таймс" и за тормоза от продуцента Харви Уайнстийн, който твърди, че я уговарял за сексуални услуги и "физически я е изхвърлил" от тържество, застрашавайки живота ѝ.

"Беше толкова трудно, защото реших да не бъда жертва, въпреки че бях жертва. Трябваше да се уверя, че съм боец и преди всичко оцелях. Когато всичко това се случи, не знаех, че се е случило на много други жени. Бях в депресия месеци. Наистина ми отне много време, за да осъзная, че наистина съм оцеляла и че съм истински боец", казва актрисата Салма Хайек.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама