Салма Хайек изуми със секси тяло на 54 (СНИМКИ)


Салма Хайек изуми със секси тяло на 54 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Салма Хайек е считана за една от най-съблазнителните холивудски актриси и последната снимка, която качи в Instagram, напълно го доказва. 54-годишната звезда изглежда супер секси на кадъра. Тя е облечена в цял бански, който подчертава извивките и пищния ѝ бюст.

Но как мексиканската актриса, която има 13-годишна дъщеря от съпруга си Франсоа-Анри Пино, поддържа формата си? Салма определено е от хората, които обичат вкусна храна и си угажда. Когато обаче иска да се подготви за важно събитие или да отслабне, минава на джусинг. Това е детокс с прясно изцедени сокове. Самата тя притежава компанията Cooler Cleanse, която ежедневно доставя на желаещите от 3 до 5 био студено пресовани сока.

"Когато съм стресирана, се успокоявам с храна. След като направя пречистване със сокове, се мотивирам да се храня по-здравословно и да не се поддавам на емоциите си. Джусингът е моята форма на медитация. Кара ме да спра, да се фокусирам и да се замисля какво точно слагам в тялото си", каза преди време Хайек в интервю за списание People.

Салма без грим

Що се отнася до спорт, тя рядко има свободно време, но когато разполага с такова, прави кратки тренировки по около 30 минути или по-малко.

Сара Шиърс, която е тренирала Салма в миналото, каза в интервю за сп. Shape, че актрисата предпочита кардио и интервални тренировки с висока интензивност минимум 5 пъти седмично.

"Няма как да постигнете добри резултати, ако тренирате само два пъти седмично. Трябва да спортувате всеки ден, кратко, но с висока интензивност", каза Шиърс относно подхода на актрисата.

Когато програмата на Салма е по-натоварена, тя поддържа фигурата си с ходене.

"Работих с жена в Лондон, която ме научи как да седя и да ходя така, че мускулите ми да са активни през целия ден. Дори когато си мия зъбите, тренирам мускулите си", обясни тя.

И макар че ботоксът и пластичната хирургия са популярни антиейджинг методи в Холивуд, Хайек предпочита масажите вместо да мине под ножа.

"Масажирането насища с кислород, подобрява кръвообръщението и поддържа мускулите здрави и стегнати. Това важи и за лицето. Ефектът е невероятен", каза звездата пред Inquisitr.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама