Селена Гомес отвърна на хейтърите, критикуващи теглото ѝ


Селена Гомес отвърна на хейтърите, критикуващи теглото ѝ
Снимка: Getty Images

Селена Гомес отговори на хейтърите, които критикуват физическата ѝ форма. Звездата публикува съобщението си в TikTok.

"Честно казано, не ме интересува теглото ми, защото хората така или иначе ще клюкарстват. "Ти си твърде дребничка", "твърде си дебела", "това не ти отива". Идеална съм такава, каквато съм", каза Селена.

Певицата и актрисата не за първи път отвръща на недоброжелателите си. Звездата от "One Building Murders" по-рано каза, че е започнала да се сблъсква с критики за тялото си, когато позира гола за корицата на албума си "Revival" през 2015 г.

"Това беше първата година, в която срещнах някой да обсъжда тялото ми. Кацнах на летището, а хората викаха: "Ти си дебела!". Беше ужасно", призна Гомес в интервю за Us Weekly.

Селена отбеляза също, че колебанията в теглото са свързани с нейните заболявания и лекарства. "Имам автоимунно заболяване, проблеми с бъбреците и високо кръвно налягане, така че имам много здравословни проблеми", каза тя в интервю за блога на Ракел Стивънс през 2019 г. Изпълнителкатс сподели още, че коментарите са били толкова неприятни, че дори е ходила на терапия, за да предпази психиката си и да се научи да се справя с критиките и натиска. 

"Теглото ми се колебае много, така че трябваше да се науча доста рано да бъда нечувствителна към нападки, когато става дума за такива неща, и да осъзная, че това изобщо няма значение. Това е просто омраза", сподели Селена в интервю за Cosmopolitan през 2020 г., когато представи своята козметична линия Rare Beauty.

Гомес дари част от печалбите от продажбите на фонд за подпомагане, така че хората с ниски доходи също да имат достъп до услуги за психично здраве.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама