Селена Гомес ще изиграе една от най-големите музикални икони в историята (СНИМКА)


Селена Гомес ще изиграе една от най-големите музикални икони в историята (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Преди седмица ви споделихме, че певицата и актриса Селена Гомес е готова да забави темпото, признавайки, че иска да се съсредоточи само върху един аспект от кариерата си - актьорството.

Ето, че латино красавицата се насочва към големия екран, за да изиграе една от най-големите музикални икони в историята - Линда Ронстад, с лично одобрение от самата легенда, съобщава сайтът Те Ем Зи.

Спекулациите се развихриха в сряда, след като Селена Гомес публикува без обяснения своя снимка, на която чете мемоарите на Линда от 2013 г. Simple Dreams („Прости мечти“). Това се случва точно по същото време, когато Гомес обяви, че отново си взима почивка от социалните мрежи, коментира Ти Ем Зи.

Според пряко запознати източници, цитирани от сайта, Селена е била набелязана за образа на кралицата на кънтри-рока Линда в предстоящ биографичен филм. Плановете все още били в много ранен етап и липсвали подробности за други членове на актьорския състав. Известно е обаче, че Линда лично е одобрила самата Селена и била щастлива, че младата звезда е привлечена към проекта, защото чувствала, че тя е идеална за ролята. Според същите източници Селена вече се е срещнала с Линда преди няколко месеца в дома й, където са разговаряли насаме.

Вижте още: Джулия Робъртс разкри защо никога не се е събличала във филм

На снимки от ранните години на Линда Ронстад лесно се открива физическа прилика със Селена Гомес, отбелязва сайтът. Освен това и двете са от мексикански произход – което също би допринесло за успеха на ролята. Певческите умения на Селена Гомес безспорно са на високо ниво, което съответства на уникалния, силен глас на Линда Ронстад, отбелязва в заключение Ти Ем Зи.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама