Джулия Робъртс разкри защо никога не се е събличала във филм


Джулия Робъртс разкри защо никога не се е събличала във филм
Снимка: Getty Images

През цялата си кариера, която започва през 1987 по телевизията, Джулия Робъртс печели приза за „най-красива жена в света“ 5 пъти в годишната класация на списание People. Това е рекорд, който никоя друга знаменитост не е постигала досега.

На фона на това, 56-годишната актриса, чиято ключова роля в кариерата е на проститутка в "Хубава жена", заяви, че да бъде облечена докато е пред камера, е съзнателен "избор", който е направила, но подчерта, че не иска да критикува други актьори, които са се разголвали на екрана.

Вижте още: Роклята на Ема Уотсън, за която целият свят говори (СНИМКА)

Тя заяви пред февруарския брой на британския Vogue: "Не искам да критикувам избора на другите, но за мен да не се събличам във филм или да бъда уязвима във физическо отношение е избор, който предполагам, че правя за себе си“.

Разкривайки как изборът ѝ може да е свързан с лицето, с което споделя ДНК /89-годишната феминистка Глория Стайнъм/, Джулия продължава: "Неотдавна направих цялото си родословно дърво с брилянтния д-р Хенри Гейтс. Ако сте гледали предаването му "Да откриеш корените си", то е брилянтно и аз съм обсебена от него. Едно от нещата, които той прави в самия край, е да ви каже с кого са открили, че сте ДНК братовчеди. Дори няма да кажа: "Можете ли да познаете с кого съм ДНК братовчедка?", защото не се знае какъв ужасен човек бихте избрали само за да ме злепоставите в това интервю, но аз съм ДНК братовчедка с Глория Стайнъм. Да. И просто искам всички да знаят това".

Джулия, която има три деца от 54-годишния си съпруг Даниел Модър, който е оператор заяви, че сега според нея е много по-трудно да бъдеш известен, отколкото по времето, когато тя е станала световна звезда, предава БГНЕС. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама