Джулия Робъртс: Много ме е страх от природни бедствия


Джулия Робъртс: Много ме е страх от природни бедствия
Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс, която участва в новата апокалиптична комедийна драма "Leave the World Behind" казва, че краят на човечеството би бил добър момент да се отдаде на удоволствия.

Филмът се излъчва по Netflix, в него участват още Махершала Али и Итън Хоук, а продуцент е бившият американски президент Барак Обама. Робъртс играе егоцентрична съпруга, която открива, че съвременният свят се срива около нея, докато е на луксозна почивка. Тя разговаря с АФП за това какво наистина я плаши.

Какво бихте направили в последния си ден, ако светът е на път да се срине?

Робъртс: Ако имам 24 часа, ще се натъпча със семейството си, много чийзбургери, огромно количество алкохол, шоколадови бисквити, прегръдки и целувки и чакайте... може би хапчета за сън! Но това няма да се случи.

Вижте още: Джоди Фостър призна за сериозен здравословен проблем

Много неща се объркват във филма. Кое от тях би ви ужасило най-много в реалния живот?

Робъртс: Природните бедствия, защото са по-реалистични, а и защото, нали знаете, майката природа просто не я интересува какво мислят хората.

Една от първите ви реплики във филма е: "Мразя хората, по дяволите". Забавно ли беше да играете такъв персонаж?

Робъртс: Беше много забавно да играя с това, защото всъщност обичам хората и мисля, че съм много открита и дружелюбна, така че обичам тази встъпителна реплика.

Сега имам чорапи с надпис "I fucking hate people". И ми харесва идеята да играя някой, който е приел тази мантра и какво всъщност означава тя.

В кариерата си сте изиграли няколко несимпатични персонажа, това избор ли беше?

Робъртс: Не мисля, че това е избор, при който съм си мислила, че избирам да играя някой симпатичен или несимпатичен. Мисля, че е това, което се съдържа в целия този микс. Не става въпрос за симпатичен или несимпатичен герой, а по-скоро за това как се вписва в това, което се случва в рамките на цялото нещо.

Какво е посланието на филма?

Робъртс: Мисля, че всички ние сме заедно. Просто усещането, че наистина сме хиляда и една версии на едно хубаво нещо, което представлява човечеството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама