Джоди Фостър призна за сериозен здравословен проблем


Джоди Фостър призна за сериозен здравословен проблем
Снимка: Getty Images

Джоди Фостър получи първата си номинация за "Оскар" на 14-годишна възраст за поддържащата си роля във филма "Шофьор на такси" (по-късно тя спечели "Оскар" за най-добра актриса във филмите "Обвинената" и "Мълчанието на агнетата").

61-годишната актриса призна, че страда от лека форма на обсесивно-компулсивно разстройство /ОКР/ в работата си и обича да прави списъци с неща за вършене.

Вижте още: Ето как бременната Николета Лозанова отпразнува рождения си ден (СНИМКИ)

Тя каза пред списание Interview: "Искам да кажа, че имам две различни страни, а режисьорската страна е много по-вярна на това, което съм. Имам мнение за всичко. Аз съм много раздвоена и съм човек, който мисли за бъдещето. Обичам да организирам. Обичам да правя списъци. Леко съм свръхфокусиран и страдам от леко ОКР. И всички тези неща не са много добри за актьорската игра...Трябваше да се науча как да се справям с тях. Така че за мен е по-удобно да бъда режисьор. Мисля, че може би ако съжалявам за нещо в кариерата си, то е, че не успях да направя повече филми като режисьор, но наистина се гордея с филмите, които направих. Те не бяха грандиозни хитове, но са наистина лични истории, които означават много за мен".

Сред филмите на Джоди като режисьор са "Бобърът" с участието на Мел Гибсън и "Money Monster" с Джордж Клуни в ролята на отвлечен телевизионен финансов съветник.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама