Семейство Бекъм продават дома си в Лос Анджелис


Семейство Бекъм продават дома си в Лос Анджелис

Дейвид и Виктория Бекъм продават своето имение в Лос Анджелис за 30 млн. долара, съобщи The Sun.

Двамата са пуснали на пазара вилата в италиански стил още преди няколко години, тъй като са искали да купят жилище с по-голяма градина за своите четири деца – синовете им Бруклин на 17 г., Ромео на 14 г., Круз на 11 и дъщеря им Харпър на пет.

Според източник на британските медии Дейвид и Виктория са имали някои притеснения относно къщата, най-вече заради размерите й."Градината е прекалено малка за футбол и момчетата трябваше да ходят при приятели – обикновено при шеф-готвача Гордън Рамзи или при сър Елтън Джон, за да ритат“, казва източникът.

Красивата вила, която се разпростира на 1,25 акра, се намира между "Бевърли хилс“ и "Бел еър“ и предлага невероятна гледка към града. Сред някои от екстрите в нея са деветте тоалетни и големият басейн.

Къщата в Лос Анджелис обаче не е единственият недвижим имот на семейството, който отива на пазара. Този август Дейвид и Виктория пуснаха в продажба и своят апартамент в Южна Франция за 2,5 млн. долара

В момента двойката и децата им живеят в къща за 39 млн. долара в "Холънд парк", Западен Лондон, където прекарват по-голяма част от годината.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама