Сестрата на Никол Шерцингер е нейна противоположност (СНИМКИ)


Сестрата на Никол Шерцингер е нейна противоположност (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Може би много от вас не знаят, че Никол Шерцингер всъщност има сестра, по-точно - полусестра. Тези дни 42-годишната певица отиде до Тенеси, за да зарадва 35-годишната Кейла за рождения ѝ ден.

Изпълнителката сподели няколко снимки от семейното им събиране. Както сами може да видите, Никол и Кейла външно са пълни противоположности. Докато едната има матова кожа и е брюнетка, другата е със сини очи и руса коса.

ВИЖТЕ ТУК НИКОЛ КАТО БЛОНДИНКА

На кадрите в Instagram Шерцингер позира заедно със сестра си, приятеля си Том Еванс и трите си племенници. И гледайки това кратко видео, добре са се позабавлявали. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Auntie Nani’s in town! 💞🤸🏽‍♀️💓 @te11

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на

Всъщност рожденото име на певицата е Никол Пресковиа Еликолани Валиенте. Тя е от ревностно католическо семейство. Баща ѝ Алфонсо Валиенте е филипинец, а майка ѝ Роузмари е наполовина украинка, наполовина хавайка. Родителите й се разделят, докато е все още бебе. На 6-годишна възраст Никол се мести в Луисвил, Кентъки с новото си семейство – сестра си Кейла и втория ѝ баща Гари Шерзингер. Никол приема неговото фамилно име, след като той я осиновява.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама