Шарапова: Трудно поддържаме връзката си с Григор


Шарапова: Трудно поддържаме връзката си с Григор

Руската тенис звезда Мария Шарапова говори за връзката си с българския топ тенисист Григор Димитров в интервю за вестник "Билд ам Зонтаг".

Маша призна, че на двамата им е много трудно да поддържат връзката си заради своите кариери, но че винаги намират време един за друг.

"При нас е същото като при други двойки. Много хора работят там, където партньорът им не живее. Не е лесно да имаш такава връзка, когато се опитваш да се отдаден на професията си. За тенисистите е още по-трудно, защото ние пътуваме наистина много. Освен това кариерите ни изискват много тренировки, дисциплина и следователно много саможертва от нас. Но това е единственият начин да стигнеш до върха", споделя красивата Шарапова.

"Гледаме да се виждаме възможно най-често между турнирите или на турнири, на които играем и двамата. Освен това често се чуваме през Skype или по телефона. Понякога е малко трудно заради часовата разлика, но винаги намираме начин", категорична е тя.

Двамата с Димитрoв са в Рим, за да участват в местния тенис турнир. Двамата дори намериха време да се разходят заедно из Ватикана, като публикуваха снимки от разходката си. Феновете на двойката прецениха, че Шарапова се е справила по-добре като фотограф.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама