Шарън Стоун си търси партньор в сайтове за запознанства


Шарън Стоун си търси партньор в сайтове за запознанства
Снимка: Getty Images/Guliver

Ако мислите, че сте самотни, защото нямате краката на Шарън Стоун, то грешите, защото звездата от "Първичен инстинкт" също заспива сама. 65-годишната актриса даде откровено интервю, в което сподели, че е в търсене на любовта и дори се е регистрирала в сайт за запознанства.

Вижте още: Адел разкри как поддържа „новата“ си форма (СНИМКА)

Една среща от приложението за необвързани особено се запечатала в паметта на Стоун. Синеоката красавица се видяла в хотел Bel Air с мъж, който се оказал наркоман. "Той изглеждаше с 20 хиляди дози хероин по-зле, отколкото на снимката, която ми изпрати", каза Шарън, признавайки, че известно време дори не можела да общува учтиво с мъжа. След като поръчва вода за себе си и за него, звездата се извинява и си тръгва.

Но освен лош опит, приложенията за запознанства срещат актрисата с интересни хора. По време на пандемията, например, Шарън Стоун имала две зареждащи преживявания, които били онлайн, помагайки на мъже да преодолеят скорошна раздяла

"Бях почти като терапевт", каза Шарън и продължава: "Мъж преживяваше раздяла с приятелката си: тя случайно забременява и вместо да се омъжи, решава да направи аборт. Той все още я обичаше много и аз му помогнах да се справи с това. Всъщност беше добре и за двама ни", спомня си Шарън.

Вижте още: Лора Караджова с голямо завръщане, пуска дует до дни (СНИМКИ)

Стоун е категорична, че не използва приложенията, за да намери някой "за една нощ", защото такива хора могат да се срещнат в обикновено кафене. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама