Шер се раздели с 40 години по-младото си гадже (СНИМКИ)


Шер се раздели с 40 години по-младото си гадже (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Шер се е разделила с музикалния продуцент и рапър Александър Едуардс, който е с почти 40 години по-млад от нея. Двойката се е разделила преди няколко седмици, но за това се разбра едва сега, съобщи TMZ.

Не е известно каква е причината за раздялата и кой я е инициирал. Съобщава се, че 76-годишната Шер и 37-годишният Александър все пак не са били сгодени, въпреки че музикантът подари на певицата огромен диамантен пръстен за Коледа. "Казаха ни, че двамата просто са решили да се забавляват с предположението, че това е годежен пръстен", отбелязва изданието.

Оливия Уайлд и Емили Ратайковски скарани заради Хари Стайлс

Шер вече може да добави Александър Едуардс към списъка на бившите гаджета на звездите, които са били по-млади от нея. Певицата се срещаше с Том Круз в зората на кариерата му: по това време той беше на 23 години, а тя - на 38. Сред другите бивши любовници са китаристът Ричи Самбора, който е с 13 години по-млад от Шер, и сценаристът и създател на комиксите на Marvel Рон Цимерман, който е с 12 години по-млад от Шер (той почина на 65-годишна възраст този август).

Припомняме, че Шер и Александър Едуардс, който преди това се срещаше с Амбър Роуз, за първи път започнаха да говорят за своя романс през ноември миналата година, след като бяха забелязани на разходка в Западен Холивуд. Тогава те вечеряха заедно в ресторант "Крейг" и се държаха здраво за ръце пред погледа на папараците. Едуардс дори целуна ръката на Шер в колата.

По-късно Шер потвърди, че се среща с мъж, който е с 40 години по-млад от нея и заяви, че "любовта не признава математиката". "Влюбена съм, но не съм заслепена от любовта. Няма да се обяснявам, защото хейтърите така или иначе ще ме мразят. Няма значение, - ние сме щастливи и не пречим на никого", написа тя в социалните мрежи, отговаряйки на въпроси на фенове за личния ѝ живот. Шер призна, че се е запознала с Едуардс още по време на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г. и вече е успяла да го представи на семейството си. Изпълнителката на „Believe“ също така призна, че новият ѝ приятел се отнася с нея "като с кралица".

Струва си да се отбележи, че на 76 години Шер е във върхова форма и продължава да е активна. Така например наскоро певицата излезе на подиума на ревюто на „Balmain“ в Париж, облечена в тесен гащеризон.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама