Шиа Лабьоф лекува алкохолизъм в клиника


Шиа Лабьоф лекува алкохолизъм в клиника
Снимка: Getty Images/Guliver

Шиа Лабьоф е постъпил в клиника за рехабилитация броени дни след като беше арестуван за нарушаване на реда по време на представление на мюзикъла "Кабаре" на бродуейска сцена, съобщи Контактмюзик.

Срещу звездата от "Трансформърс" бяха повдигнати обвинения за нарушаване на обществения ред, лошо държание и тормоз, след като прекъсна представлението. Според очевидци Шиа Лабьоф е бил забелязан да пуши в театъра и е крещял неприлични думи, когато охранителите са го помолили да напусне.

Според многобройни публикации, разпространени в понеделник, актьорът е постъпил в частна клиника за рехабилитация в Лос Анджелис. Там той ще се подложи на лечение за алкохолизъм.

През тази година актьорът неведнъж попадна в заглавията със скандалното си поведение. Лабьоф се появи на кинофестивала в Берлин с хартиен плик с надпис "Вече не съм известен" на главата и организира странно представление в холивудска галерия, на което прикани фенове, критици и репортери да го замерват и обиждат.

Актьорът се замеси и в спречкване в лондонска кръчма. Представители на Шиа Лабьоф не са отговорили на молбите за коментар.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама