Шон Мендес и Камила Кабейо се разделиха


Шон Мендес и Камила Кабейо се разделиха
Снимка: Getty Images

Макар че изглеждаха много щастливи заедно, Шон Мендес и Камила Кабейо се разделиха след 2-годишна връзка.

23-годишният певец разкри новината на стори в Instagram, като обясни, че с 24-годишната певица са решили "да прекратим нашата романтична връзка".

"Но любовта ни един към друг като хора е по-силна от всякога. Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем най-добри приятели. Оценяваме вашата подкрепа от самото начало и продължаваме напред", написа още канадецът в социалната мрежа.

Кабейо също сподели поста в Instagram профила си.

Шон и Камила се запознаха през 2014, когато бяха подгряващи изпълнители на турнето на Остин Махоун. Тогава тя все още беше член на женската група Fifth Harmony. Двамата записаха обща песен - "I Know What You Did Last Summer", която излезе през ноември 2015. Веднага се появиха слухове, че са повече от колеги и приятели, но те ги отрекоха. През юни 2019 пуснаха и втория си дует - "Senorita", който се превърна в голям хит. През същата година музикантите бяха заснети да се целуват, потвърждавайки, че приятелството им е прераснало в романтична връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама