Силни истории, криещи се зад татуировките на звездите


Силни истории, криещи се зад татуировките на звездите
Снимка: Getty Images/Guliver

Дейвид Бекъм има 55 татуировки по тялото си, а Анджелина Джоли - 17. Казано накратко, манията по татуировки не е нищо ново в Холивуд и определено се засилва. Но не всички знаменитости използват мастилото, само за да са в крак с тенденциите. Някои звезди са татуирали различни символи по тялото си, защото имат дълбоко значение за тях.

Риана – в памет на баба ѝ

Известна с това, че прави смели изявления, Риана дебютира с масивна татуировка на египетската богиня Изида през 2012 година. Изображението всъщност е почит към покойната й баба.

Ариана Гранде - за жертвите на Манчестър Арена

За да не забравя никога жертвите на Манчестър Арена, певицата заложи на татуировка пчела близо до ухото си. Пчелите са символ на Манчестър, символ за упорита работа.

Вижте тази публикация в Instagram.

forever ☁️

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на

Ванеса Хъджинс – сладък спомен

Първата татуировка на тази музикална звезда е пеперуда и зад нея има сладка история. Седмица преди да се роди, пеперуда каца на корема на майка ѝ, което предопределя и името ѝ. Ванеса е латинското название за пеперуда.

Кевин Джонас - за любовта към половинката

Кевин Джонас спечели няколко основни точки в очите на всички представителки на нежния пол. Татуировката всъщност е правена по снимка от музикалното видео на групата му, в което взима участие и съпругата му.

Леа Мишел - в памет на Кори Монтийт

В памет на своя годеник и екранен партньор в „Клуб Веселие”, Кори Монтийт, Леа Мишел има няколко татуировки. Те включват число „5” на ребрата й, което беше номерът на фланелката на Кори, „Фин“, името на героя, който Кори играеше и последните му думи към нея – „Щом казваш.”

Вижте тази публикация в Instagram.

🖤

Публикация, споделена от Lea Michele (@leamichele) на

6. Сам Смит - за равенство

Английският певец е изобразил символът за равенство на пръста си в подкрепа на еднополовия брак.

Вижте тази публикация в Instagram.

Love a train

Публикация, споделена от Sam Smith (@samsmith) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама