Силвестър Сталуон отново ще рисува картини


Силвестър Сталуон отново ще рисува картини
Снимка: Getty Images

76-годишната звезда от "Рамбо" Силвестър Сталоун сподели в Instagram, че е "крайно време да започне да рисува отново".

Сталоун също така направи връзка между картините си и писателските аспекти на холивудската си кариера и каза: "Това, което е прекрасно в рисуването, е подобно на писането на кратък сценарий, но вместо думи, използваш щрихи и цветове, за да разкажеш историята си."

Звездата от "Роки" също така даде възможност на феновете да се запознаят с работата му, като сподели няколко свои творби, всички от които са сравнително абстрактни.

Сталоун, който е по-малко известен като художник, още през ноември 2021 г. сподели изображение на направена от него визуализация на плаката на Роки. Тогава той написа: "картината с плаката на Роки е просто мое забавление".

Звездата сподели и снимка на картина от 1974 г. "Преди да напиша сценария за "Роки", омах мисловен образ за него в съзнанието си, така че това е начинът, по който си го представях по онова време... Очите разказват историята."

Роки печели "Оскар" за най-добър филм през 1977 г. През същата година Сталоун е номиниран и за "Оскар" за сценарий и актьорска игра.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама