Силвия Лулчева разкри жестока семейна трагедия


Силвия Лулчева разкри жестока семейна трагедия
Снимка: Сатиричен театър

Безспорно най-известният и разпознаваем женски глас в България е този на актрисата Силвия Лулчева, която озвучава голяма част от сериалите в родния ни ефир. И ако до сега сме свикнали на перфектната ѝ дикция и винаги овладян тембър, то в последното си интервю гласът на актрисата се разтрепери, докато разказваше през сълзи за жестока семейна драма.

Вижте още: Виктор Стоянов скандализира с разкритие за хонорара си в "Ергенът"

"Баща ми е изпратен в лагера в Скравена. После го местят в Белене. Дори майка ми не е знаела, че е бил в лагер. Научава по-късно от сестрите му", това разказа Силвия Лулчева в подкаста "Без филтър" на Кристина Патрашкова.

Звездата от "Столичани в повече" описва подробно целия кошмар, през който преминава семейството ѝ.

"Баща му е бил средна ръка фабрикант. И малко преди 9 септември му казва: "Тодоре, продавай, задава се голяма глупост!". "Колко дълго да трае тази глупост?", отговорил баща ми. И не послушал дядо ми. Но баща ми не доживя да види края, защото се оказа, че тази глупост трая непредсказуемо дълго", разказва за семейната трагедия Лулчева.

Когато бащата на Силвия а е изпратен в концлагер, е само на 18 години. Първо попада в Скравена, после го местят в Белене. "И там са лежали на едни нарове, целите във вода. И един по-възрастен затворник му спасява живота. "Легни на гърдите ми, ти си млад, трябва да живееш", казал му той."

Бащата на актрисата умира, когато тя е само на 9 години. Според нея причина за ранната му кончина е и гневът. "Знаем, че той отключва болестите", убедена е известната актриса.

Вижте още: Радина Червенова с разтърсваща изповед за живота си

Силвия Лулчева смята, че непосредствена причина за изпращането на баща ѝ в Белене станала случайна забележка, но направена на неслучаен по онова време човек.

"До нашата триетажна къща в центъра на София тогава се строяла милиционерска будка. И баща ми направил забележка, че между два и четири не се тропа. Било лято и под разкопчаната му дреха милиционерът видял кръста на гърдите му", сподели актрисата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама