Синът на Бритни Спиърс се отрече от нея, тя му отвърна (СНИМКА)


Синът на Бритни Спиърс се отрече от нея, тя му отвърна (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

След много дълга съдебна битка миналата година, Бритни Спиърс се отърва от попечителството на баща си Джейми Спиърс. Благодарение на новооткритата си свобода, певицата се омъжи и разкри много за психологическата травма, нанесена от баща ѝ през тези изминали години на „домашен затвор“.

Изглежда, че ударите на съдбата не спират за Бритни. Сега 15-годишният Джейдън разкри, че според него средата, в която са живели с майка им, е била нездравословна за него и брат му. За капак – момчето защити действията на родителите на Бритни. Това, разбира се, провокира певицата, която не успя да сдържи емоциите си в социалната мрежа. Ето част от изявлението, което направи.

„На сина си Джейдън ще кажа, че ще му изпращам всичката си любов всеки ден до края на живота си. Любовта към децата ми няма граници, затова много ме натъжава, че той е казал, че не отговарям на очакванията му за майка. Може би един ден ще можем да говорим за това лице в лица. Може би тогава ще ми обясниш защо семейството ни би причинило това на някого.

Дете мое, вземи да прочетеш някоя книга, преди да говориш за интелекта ми. Кажи на баща ти поне да окоси моравата. И ако можеш да се замислиш и да кажеш с чисто сърце, че това, което баба и дядо ми причиниха беше редно, ако можеш да ги наречеш добри хора, тогава, да, провалила съм се като майка.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама