Синът на Майкъл Дъглас излиза от затвора


Синът на Майкъл Дъглас излиза от затвора
Снимка: Getty Images/Guliver

След седем години затвор синът на холивудския актьор Майкъл Дъглас Камерън смята да започне работа като манекен. Най-големият син на Майкъл и бившата му съпруга Диандра на няколко пъти беше в затвора за притежание на наркотици.

За първи път той влезе в ареста през 1999г., когато бе заловен с кокаин. Същото се случи и през 2007г., а две години по-късно бе осъден за търговия на 200гр. амфетамини.

През 2010 г. Камерън бе осъден на домашен арест, но след като неговата приятелка се опита да му достави хероин, наказанието му бе удължено. Той бе осъден на 5 години затвор, след което и на още 4,5 г., защото и в ареста бе хванат с наркотици. Камерън излежа само 7 години, от които две в самостоятелна килия.

В момента е в център за рехабилитация, с минимален надзор, а от там отива на снимачната площадка, където ще участват в снимки на реклами. Бащата на 37-годишния Камерън навремето бе казал, че за сина му затворът е лекарство. Майкъл Дъглас призна, че и той като родител има вина за състоянието на Камерън.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама