Скандал! Юлиан Вергов: Във всяка жена има тайна жажда за бой (ВИДЕО)


Скандал! Юлиан Вергов: Във всяка жена има тайна жажда за бой (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Скандално видео изплува в интернет пространството. Юлиан Вергов дава интервю пред репортерка от предаването "На кафе" по NOVA, в което на въпрос от журналистката към актьора: "Смятате ли, че трябва повече кураж, когато сваляш жената на по кафе, а не в дискотека, когато можеш да се оправдаеш с алкохола?", отговорът му наистина е шокиращ на фона на обвиненията от страна на Диана Димитрова, която го обвини в побой.

Вижте още: Иво Сиромахов с тежки думи към артистите в Народния театър

"Важното е да е хубава засилката, защото както се казва в спектакъла "във всяка жена има тайна жажда за бой.", отговаря Вергов. И макар че репортерката се усмихва леко шокирана от думите му, тя моли Моньо Монев да преведе какво точно е искал да каже колегата му с тези думи, а той обяснява, че според героите им в пиесата, за да те преследват жените трябвало хубавичо да ги набиеш.

Вижте видеото тук!

И ако всичко това звучи забавно към момента на интервюто, което е снимано преди актрисата Диана Димитрова да излезе с тежки обвинения към Юлиан Вергов, то на фона на нейните признания в  последните месеци, определено е скандално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама