Слави Трифонов най-после разкри колко е богат


Слави Трифонов най-после разкри колко е богат
Снимка: Скрийншот YouTube

Дълго време Слави Трифонов отказваше да разкрие колко точно пари и имоти притежава, но най-после го направи. Водещият обяви имуществото си в публичния регистър на антикорупционната комисия КПКОНПИ. Разбираемо, лидерът на "Има такъв народ" притежава милиони.

Пари в сметки

Като налични средства той е вписал 1 120 000 лв., които са от "заплата, възнаграждения за авторски и сродни права и дивиденти". Има и две сметки в страната, като парите в тях са със същия произход. Едната е от 3 858 633 лв., а втората е от 2 715 492 евро, или общо 9 169 673 лв.

Вижте още: Мистично: Пророческа сила събрала Невена Цонева и Венко

Акции

Трифонов е посочил акции в три дружества - за 299 940 лв. в "Алт Плеър" АД, за 9 096 967 лв. в "Седем-осми" АД и в "Сет 666" за 50 000 лв. Посочил е "Седем-осми" като месторабота, вписал е, че е и изпълнителен директор там, пише в. "Сега".

Имоти

Декларирал е, че миналата година е придобил къща с двор в София за 1 317 600 лв. Разгънатата ѝ застроена площ е 916 кв. м. В графата "произход на средствата" е посочил "ликвидационен дял". Той всъщност е от едноличната му фирма "Ермитаж Есте", която от октомври 2021-ва е заличена. Имотът тогава е фирмена собственост, а година по-късно Трифонов става и единствен собственик на къщата като физическо лице. 

Той е подал декларация само за 2022 г., но не и за годините преди това.

Научете тук защо Слави Трифонов НЕ декларираше имуществото си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама