След слуховете: Разкриха дали сестрата на Лили Иванова е още жива


След слуховете: Разкриха дали сестрата на Лили Иванова е още жива
Снимка: Костадин Кръстев - Коко/Лили Иванова - Instagram

Ако имате социални мрежи, то няма начин поне веднъж да не сте засякли информация, че сестрата на естрадната прима Лили Иванова е починала. Оказва се, че истината е съвсем различна – Магда, както се казва каката на Лили, е жива и здрава! Затова информира журналистката Валерия Велева, която е сред приближените хора на голямата ни певица.

Какво написа тя?

“От известно време една “новина” се върти из жълтите медии, препечатва се и се мултиплицира: “Лили Иванова погреба сестра си в пълна тайна”, пишат “колегите” и на никого не му идва на ум (или умишлено не иска) да се обади и да попита в офиса на примата - вярно ли е или не.

Вижте още: Любовни хроники: Лили Иванова и Иван Пеев

Вместо това четем вече и в по-сериозни издания: “Естрадната примадона е спуснала информационно ембарго относно смъртта на кака си, защото не искала да се натоварва излишно с емоции, които не й носят положителен заряд”.

Е, искам на всички да кажа - ТОВА НЕ Е ВЯРНО!

Вярно, че всяка “новина”, клюка или слух около най-голямото име на бг попмузика предизвика щур интерес, но моля, ви колеги, поне спазвайте някакви етични норми. Никой няма да откаже, ако попитате, каквото искате за живота на Лили Иванова.

Ами, ако видите сестрата на Лили Иванова в публиката на концерта й в Народния театър? Ще се извините ли?

Какъв е този хъс да сриваме публичните личности, да омаскаряваме? И докога? Нищо свято не остана!

И по този повод ще цитирам нещо от Дневника на Лили Иванова: "Моето оръжие - не се обяснявай за нищо! Презрение без скандал без отговор! Еднократните битки никога не са ме интересували. Майката му е да се доказваш. И всяко постижение е връх, който определя посоката към следващия".”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама