След съседски спор: Арестуваха Христо Шопов, заплашвал жена с оръжие (СНИМКА)


След съседски спор: Арестуваха Христо Шопов, заплашвал жена с оръжие (СНИМКА)

Само преди две вечери започна шоуто „Ергенът“, където Наум Шопов е водещ за трета поредна година. Щастието му обаче е помрачено – днес са арестували баща му.

Актьоръв Христо Шопов е бил задържан след спор между съседи в София, съобщиха от МВР. Причината е, че е заплашил жена с оръжие. В момента Шопов е в килия в ареста на 7 РПУ, което се намира в столичния квартал „Младост“ към Американския колеж.

Вижте още: Михаил Билалов за Ники Кънчев: Възпитанието не ми позволява да коментирам (СНИМКИ)

Съпругата му Марияна е участвала в побой над жената. Има видеозапис на случката. Предстои повдигане на обвинения и на Христо Шопов и на жена му.

Кой е Христо Шопов?

Христо Наумов Шопов е роден в София (България) на 4 януари 1964 година. Принадлежи към семейство, в което поколения наред е градена истинска династия от актъори. Баща му е дълбоко уважавания и известен български актъор Наум Шопов, изиграл главната роля в голям брой филми и театрални творби.

Христо Шопов учи актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ. През 1981, едва 17 годишен, той прави своя дебют в киното с „Дишай, човече!” , където му партнира неговата майка Невена Симеонова. През годините има десетки роли, като дори Мел Гибсън го избира да превъплъти Пилат Понтийски в изключително известния филм „Страстите Христови”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама