Смъртни заплахи летят към сестрите Хадид заради подкрепата им към Палестина


Смъртни заплахи летят към сестрите Хадид заради подкрепата им към Палестина
Снимка: Getty/Guliver

Джиджи и сестра ѝ Бела Хадид са единодушни в подкрепата си към палестинската кауза, като през годините са присъствали на различни шествия и демонстрации. През май 2021 г. двете предизвикаха голям скандал заради публикация, която гласеше, че "Израел не е държава, а по-скоро земя, заселена от колонизатори". Припомняме ви, че и двете са от израелски произход, а баща им е роден на територията на Израел, но се определя като палестинец. 

След като двете сестри се изказаха в социалните мрежи за войната в Израел и заявиха своята подкрепа за Палестина, семейството им е започнало да получава смъртни заплахи. 

Вижте още: Няма да познаете Хайди Клум като тийнейджърка по бански (СНИМКИ)

Според TMZ всички членове на семейството получават такива, които са ги накарали да се страхуват за живота си. Позовавайки се на свои източници, изданието пише, че предупрежденията идват по различни канали - чрез имейли, социални мрежи и дори телефонни обаждания. Запознати споделят, че телефонните номера на няколко членове на семейство Хадид са изтекли в онлайн пространството през последната седмица, в резултат на което непознати хора им пращат послания, включително и графични описания на това как биха извършили екзекуцията им. Това е принудило холивудските звезди да сменят номерата си, за да избегнат постоянните заплахи. Таблоидът пише, че Мохамед - бащата на Джиджи, Бела и Ануар - обмисля да се обърне към ФБР.

Припомняме, че само преди няколко дни Джиджи Хадид изрази изненадващо мнение за войната в Израел. В отговор официалният акаунт на Израел в Instagram разкритикува изявлението на Хадид със следния текст: "Джиджи, спахте ли през последната седмица? Или просто нямате нищо против да си затваряте очите за това как еврейски бебета биват заклани в домовете им? Мълчанието ви много ясно показва къде стоите. Ние ви виждаме."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама