Арестуваха Джиджи Хадид за наркотици


Арестуваха Джиджи Хадид за наркотици
Снимка: Getty Images

Супермоделът Джиджи Хадид е била арестувана и впоследствие освободена от затвора на Каймановите острови за притежание на наркотици. Тя е била задържана след кацане с частен самолет на международното летище "Оуен Робъртс" в Джорджтаун на Гранд Кайман на 10 юли.

Вижте още: Линдзи Лоън роди първото си дете

Хадид е била претърсена от митническия персонал и в багажа ѝ е намерено "малко количество марихуана и инструменти за пушене", което е довело до нейния арест. Арестувана е "по обвинение във внос на марихуана и внос на уреди за пушене на канабис", твърди изданието The Sun. По-късно обаче е било установено, че веществото е само за лична употреба.

Арестът на Хадид е обработен в Кралския център за задържане на Каймановите острови, където тя е уредила освобождаването си под гаранция. Два дни по-късно тя и нейна приятелка са се явили пред съда, за да бъдат официално обвинени. Двете са се признали за виновни и са били осъдени да платят глоба от 1000 долара.

Вижте още: Анелия разкри кога ще се омъжи

Посещението на Хадид на островите е било част от "момичешко пътуване", което тя е организирала. Представител на модела увери пресата, че марихуаната е закупена легално от Ню Йорк по медицинска рецепта. "Марихуаната е законна за медицинска употреба на остров Голям Кайман от 2017 г. насам. Нейното досие остана чисто и тя се наслади на останалата част от времето си на острова", се казва в изявлението.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама