Джиджи Хадид съветва как да се обличаме по време на ваканция


Джиджи Хадид съветва как да се обличаме по време на ваканция
Снимка: HM

Джиджи Хадид е звездата в най-новия рекламен филм на H&M, режисиран от Бардия Зейнали. Той е заснет във възхитителния и изненадващ хотел Hennes. Той е измислена модна дестинация, вдъхновена от легендарните арт хотели и резиденции на творци. Това е място, където естетиката е преувеличена и експериментите са позволени, а историите могат да се променят и преобръщат. Вижте какво сподели супермоделът за работата си по кампанията.

 Как би описала кампанията хотел Hennes и участниците в нея?

Това е магическо, мистично място – всъщност не знаеш за какво правиш резервация, просто се появяваш и започва лудо пътешествие в света на модните фантазии. Много се забавлявах в ролята на собственик на хотела. Беше страхотно да работя отново с познати лица, както и да срещна нови приятели– просто бяхме причудливи герои в това място на чудесата.

Разкажи ни малко повече за ролята на собственик на хотела. Как би описала героя?

Бях много вдъхновена от тоалетите ѝ. Още щом пристигнах на снимките, пробвах всички дрехи. Според мен това е най-добрият подход, с който да вникна в историята, за да разбера задачата и да усетя героинята. Дрехите на H&M този сезон са толкова смели и жизнени, че ви карат да поискате да забравите за малко задръжките си. Заради начина, по който тоалетите са съчетани със страхотните бижута или аксесоари, почувствах, че собственикът на хотела определено е странна личност със собствен стил и рокли, с които вдъхновява всеки ден и всеки момент. Толкова се вдъхнових от нейните модни визии. Първото нещо, което направих, когато пристигнах, беше да уговоря проба, на която да пробвам всички дрехи. Мисля, че това е начина да влезеш в историята.

Как се почувства, когато разбра за концепцията на H&M и как беше съвместната работа с Бардия Зейнали?

Харесах концепцията и героинята веднага. Успях да я видя в стила на Бардия. Толкова е хубаво да работиш с някой, който наистина знае какво иска и успява така да се изразява чрез проектите си. Дори преди да ми изпрати скици на сцените, видях всичко в неговия свят и стил. Но също бях изненадана от малките неща, които той създава – онези вълшебни забавни моменти, които не знам дали хората наистина ще забележат веднага на екранa. Например факта, че създадохме цялата тази продукция заради един малък перфектен сандвич с фъстъчено масло и желе! Усилието и вниманието към детайла са невероятни. Много е забавно и кара всички ни да се представяме по-добре.

 

Май снимките са били забавни – имаш ли любими сцени?

Определено сцената със сандвича с фъстъчено масло и желе! Наистина ме разтърси. Просто имах чувството, че живея в света на Бардия. Удивително е да получиш работа и възможност, които наистина ти позволяват да се потопиш в друг свят и в героя – сякаш снимаме пълнометражен филм. Невероятните декори, странният хотел и всички тези красиви униформи, създадени от екипа – имаше толкова малки моменти, в които се обръщах и виждах тези сцени преди да са се случили, защото всичко около мен бе толкова точно и просто невероятно. И да, една сцена, в която всички носят големи готварски шапки и има весела хореография, беше изключително специална. Тогава си казах: "О, ще помня това дълго време".

Във филма участват невероятни таланти. Кои са другите ти любими герои и какво беше да снимаш с тях?

Кастингът бе много добре направен. Всеки участник е уникален и причудлив и наистина разказа историята. С Джил Кортлийв сме участвали в много шоута, но това беше първият ни голям филм, където трябваше да прекараме повече време заедно. Джил се справи толкова добре с ролята си и беше перфектна за нея. Тя има откритото, земно излъчване на съседското момиче и просто искаш да сте приятели. Също ми беше приятно да видя Прешъс – тя ми е добра приятелка. Беше страхотно да срещна няколко забавни нови приятели на такова красиво място.

Имаш ли съвет как да се обличаме по време на ваканция?

Всичко зависи от това за колко дни отивате. Но моят съвет е да помислите кои са първите пет нови неща в гардероба ви, които искате да носите по време на това пътуване, а след това да планирате визиите си според всяко от тях. Така много по-лесно ще се съсредоточите и в крайна сметка ще вземете по-малко багаж. Освен това е по-лесно да се насладите на почивката, когато не се притеснявате какво ще обличате там.

Кои са любимите ти продукти от мърч колекцията хотел Hennes?

Те са няколко. Харесвам червената шапка с козирка, синята тениска с надпис Hôtel Hennes, шаловете и раираната плажна кърпа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама