Софи Маринова изпаднала в транс: В някакъв друг свят ли съм? (ВИДЕО)


Софи Маринова изпаднала в транс: В някакъв друг свят ли съм? (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Ромският славей Софи Маринова далеч не е почитател само на поп-фолк ритмите. Гласовитата певица се озовала на класически концерт на световноизвестния български диригент Йордан Камджалов, след като слушала негови произведения по радиото, докато пътувала към участие в чалга дискотека.

Вижте още: Ванко 1 съобщи официално за отношенията на Благо Георгиев с дъщеря му (СНИМКИ)

"Прозвуча ми нек'во такова извънземно, все едно изпадаш в транс - много интересна музика. Викам: "Тоя човек ще го намеря, за да видя музика пише ли"

Вижте още: Бербатов скочи на абитуриент: Защо си извън колата? Да не съм те видял (ВИДЕО) 

След като посети концерт на диригента Йордан Камджалов, Софи Маринова сподели, че е преживяла мистични състояния на духа:

"Първо си викам: "В някакъв друг свят ли съм?" И ги чувам тия гласове и се чудя дали е запис? И изведнъж той като тропна, явно всичко зависи от Камджалов - те го гледат, той каквото прави и те го слушат. И аз се стреснах. Той не е сам тук в главата, той е пълен с музика. На такива хора аз им казвам извънземни", сподели още развълнуваната Софи Маринова.

Сподели с твоите приятели

Ето какво написа самият диригент във Facebook по отношение на горното видео:

"Магията завладява еднакво силно привидно различните, но всъщност ние сме едно - в търсене на пълната свобода, на сливането с момента, на абсолютното извисяване. На нивото на душата всички сме равни.

Няма място за тесногръдие, нито за определения, константи, етикети. “Допусни” е формат, в който има място само за хора с широки души, които търсят друго ниво на преживяване за своята сетивност и могат да го споделят свободно. Защото докосването на човешката душа е универсално и не зависи от пол, възраст, религия, образование."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама