София Вергара и Джо Манганиело се развеждат


София Вергара и Джо Манганиело се развеждат
Снимка: Getty Images

София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след седем години брак. Актьорите оповестиха новината с общо изявление.

"Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си."

Двамата се ожениха през 2015 във Флорида и нямат общи деца. Вергара има 31-годишен син, Маноло, от първия си съпруг.

Вижте още: Анелия разкри кога ще се омъжи

Източник разкри на "Дейли мейл", че причината за раздялата им е, че "техните истински характери са започнали да се показват".

Близки до двойката съобщиха още, че 51-годишната Вергара и 46-годишният Манганиело са се отдалечили поради техните "различни нагласи".

Вижте още: Андреа: Всеки ден ходя на гроба на Иван Вазов

"Джо е като едно голямо дете, той обича да играе Dungeons & Dragons, да се бори, да играе видео игри, да гледа филми за супергерои, да чете комикси, да ходи на концерти, голям фен е на NFL. Той винаги търси забавлението. Обича да е навън и да си прекарва добре. Когато се налага да бъде сериозен и да работи, включва тази част от себе си, но винаги е готов да излезе и просто да се забавлява, и да се забавлява.

Това веднага беше притегателна сила за София, която е пълна противоположност. Тя също обича да си прекарва добре и да излиза, но по по-луксозен начин - да пътува, да ходи на пищни вечери. Харесва ѝ да е знаменитост и всички блага, които идват от това.

Тя също има нрав и много лесно се разстройва за глупави неща, докато Джо се опитва да остави нещата да минат от само себе и се пуска по течението. В началото, когато се влюбиха, тези неща не бяха толкова видими, но постепенно започнаха да показват истинските си същности. Дразнеха се, избирайки работата пред това да прекарват времето си заедно. В един момент осъзнаха, че се чувства по-добре и са по-спокойни, когато са далече един от друг."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама