Сталоун помпа мускули в столичен фитнес


Сталоун помпа мускули в столичен фитнес

Едни от най-лъскавите фитнес зали в столицата са под обсадата на екипа на „Непобедимите 3“. Силвестър Сталоун си е харесал зала, която е на около 30 минути от хотела, в който е настанен.

Слай обича да тренира заедно с Джейсън Стейтъм. Двамата обикновено се появяват още по първи петли и прекарват сред уредите около час, час и половина.

Хората от залата останали смаяни от дружелюбното отношение на звездите. „Тези са по-нормални и от нас. Как един път не ги видяхме да капризничат за нещо?! Усмихнати, позитивни, дай боже повече такива посетители да имаме“, казали от фитнеса, в който Рамбо и Транспортера помпат мускули.

Нежната половина от екипа - състезателката от ММА и шампионка по джудо Ронда Руси, също е в столицата и заедно с боксьора легенда Виктор Ортис използват всяка свободна от снимки минутка, за да навестят фитнеса. Ронда дори пусна в Instagram снимка от тренировка в столична зала, пише в. Монитор.

„Невероятно занимание с едни от най-добрите български бойци. Дотолкова ползотворно, че сега едвам си държа очите отворени, но трябва да ходя, да погледна какви дрехи ще нося на утрешните снимки на „Непобедимите 3“. Да бяха ми избрали по-интересни дрехи“, е написала Ронда.

Актьорът Тери Крюз също се похвали във „Фейсбук” със своя снимка от площадката на екшъна. Под нея надписът е кратък: „Супер - сутринта съм ченге от LA, което громи мафиоти. А вечерта хвърча с яхта из Черно море, гонейки сомалийски пирати. Е, аз се опитвам да ги застрелям, но май те се се оказаха с по-точен мерник.“

Хора от продукцията разкриха, че Сталоун е наложил желязна работна дисциплина по време на снимките. Той събрал колегите си и казал, че след като ще правят екшън, иска от всички максимално раздаване и да използват таланта си на 100 процента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама