Супермоделите, които са израснали в крайна бедност


Супермоделите, които са израснали в крайна бедност

Асоциациите, които се появяват в съзнанието ни, когато чуем “супермодел”, са наистина много - изваяни тела, скъпи дрехи, луксозни жилища, лъскав начин на живот… Истината е, че безупречните красавици, които разглеждаме из страниците на лъскавите списания, някога са тънели в нищета.

Жизел Бюндхен

Със сигурност всички знаете, че бразилската изкусителка продължава да е най-търсеният и скъпоплатен модел в света, макар вече да се отказа официално от дефилетата. Но надали подозирате, че русокосата красавица има пет сестри, едната от които е нейна близначка. Бившият ангел в детството си е споделяла всичко със сестрите си - от спалнята до сутрешния душ. Петте малки красавици спели на двуетажни легла и се къпели заедно, за да намалят сметките за ток и вода.

Наталия Водянова

Руската прелъстителка Наталия Водянова също се е борела с трудно детство. От 11-годишна възраст чаровният модел помага на майка си в продажбата на плодове на улицата, а по-късно продава и на отделен щанд със своя приятелка. Малката Наталия е помагала с каквото може за отглеждането на по-малката си сестричка Оксана, която страда от церебрална парализа.

Джия Мари Каранджи

Истинска модна икона за времето си! Майката на първия супермодел напуска семейното ложе, когато Джия е едва на 10 години. Супермоделът расте без особен родителски надзор и в крайна бедност, заедно с баща си и двамата си братя – Джо и Майкъл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама