Сузанита простила на Орхан Мурад, за да не трупа лоша карма


Сузанита простила на Орхан Мурад, за да не трупа лоша карма
Снимка: Instagram

Скандалната Сузанита пусна снимка в Instagram, която даде огромна надежда на феновете ѝ, че тя и баща ѝ Орхан Мурад най-накрая са успели да изгладят недоразуменията и са се сдобрили.

Вижте още: Жаси от "Сделка или не" супер секси по време на четвъртата си бременност (СНИМКИ)

На кадъра, който публикува изпълнителката, се вижда татуировка с изписано името на Орхан и това на майка ѝ. Именно това подведе последователите на певицата, че Шенай се е събрала с бившия си съпруг.

"Какъв нов татус?! Това е първият ми, направих го, когато бях на 13-14 г.", отсече пред "България Днес" Сузанита.

"В такъв етап от живота си след всички рани, нанесени от страна на баща ми, дори не бих споменала името му, камо ли да го татуирам пак! Но не, няма да махам татуса въпреки всичко. Аз съм му простила вътрешно, за да не трупам кармични последствия. Дано той е добре!", сподели още изпълнителката.

Вижте още: Господинов пред "Ню Йорк таймс": Чувството на тъга се разпространява по целия свят

"На мен ми изглежда натъжен, съдейки по снимките му в социалните мрежи", каза още Сузи за баща си пред вестника. "Знам, че са му се случили нещастия и съжалявам за това! Но той нарани нас с майка ми и сестра ми и всеки получава каквото си е заслужил. Надявам се вече да не му се случва нищо лошо!", добави още тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама