Сузанита шокира: Сега съм в клиника за зависими


Сузанита шокира: Сега съм в клиника за зависими
Снимка: Instagram

Сузанита, дъщерята на Орхан Мурад, разкри в социалните мрежи, че е влязла в клиника за наркозависи. 17-годишната певица подробно разказа през какъв ужас е преминала, как е "посегнала на хора, които са ме изгледали" и как се лекува в момента. 

Публикуваме изповедта ѝ без редакция

"Здравейте, приятели! Животът ми се преобърна за изключително кратко време на тази крехка възраст... Когато влезнаха с бонетата у дома и взеха живота ми. Преминах през адски труден период в рамките на 5 месеца. Взимах наркотици, барбитурати и какви ли не материали, в които исках да излея утехата си и да мотивира допамин и ендорфин в организма ми. "Чувствах се щастлива"... Хаха щастлива... Представяте ли си щастие, благодарение на няква шибана доза? Илюзия, дами и господа. Бях усмихната, щастлива и си мислех, че ще реша проблемите си като се надрусам. Но уви! Стигнах до крайности... Да посегна на хора, които са ме изгледали... На хора, на които дължа живота си... Да изпочупя всичко наоколо.

Отключиха ми се паник атаки, сънни парализи, не знаех в кои по-точно измерения се намирам и да забравя любовта и личността си...Загубих паметта си изцяло, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не исках нищо от живота, а и не знаех какво ще правя с него и СЕГА СЪМ В КЛИНИКА ЗА ЗАВИСИМИ. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах чувства, на моменти даже и не дишах. Искам да се излекувам напълно, защото до нищо хубаво не ме доведоха.

Бях полужива, едва дишах и не допусках никого до себе си. Изпадах с неадекватни ситуации, паник атаки, нервни кризи, ако нямах дозата си. Не слушах никой, мислех, че те ми говорят простотии, а чак сега, когато поредната система се влива в натровения ми организъм осъзнавам, че за добро са ми говорили, а семейството ми никога не са ми мислили лошото. Обич за всички и не употребявайте нищо, защото ще съжалявате. Повярвайте ми!"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама