Светлана Гущерова най-после проговори за раждането


Светлана Гущерова най-после проговори за раждането
Снимка: Instagram

Светлана Гущерова стана майка за втори път, като реши да запази в тайна датата на щастливото събитие и името на бебето. Моделката е дарила съпруга си Християн с момче.

"Роди се голям здрав мъж! Момче е, точно както съм си мечтала - момиче и след това момче", потвърди тя пред в. "България днес".

Светлана сподели, че е използвала услугите на астролога Мира Кунева, за да избере дори и точния час, в който да роди. "Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на д-р Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа поне час на операционната, докато стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безкрайно благодарна."

ВИЖТЕ ТУК СВЕТЛАНА БЕЗ ГРИМ

Тя призна, че първоначално е имала притеснения как дъщеря ѝ Анелия-Добромира ще приеме братчето си, но разказа, че каката се радва безкрайно много на бебето и непрекъснато го целува. Разликата между двете деца на фамилия Гущерови е година и девет месеца.

Гущерова разкри, че не може да кърми сина си заради импланти, които си е сложила миналата година. Каналите ѝ се запушили и лекарите не успели да се справят с проблема, въпреки че ѝ били инжекции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама