Сърчаджиева с шокиращ разказ за унижения към нея от продуценти


Сърчаджиева с шокиращ разказ за унижения към нея от продуценти
Снимка: Александра Сърчаджиева

Александра Сърчаджиева е успяла да върне заеми в размер на над 20 хиляди лева, които е взела за лечението на покойния си съпруг Иван Ласкин. Актрисата е теглила 15 000 лева потребителски кредит, а останалите средства е взела от приятели, колеги и познати.

Вижте още: Меган Маркъл "пробива" в ново кралско семейство? (СНИМКА)

"Аз не съм похарчила парите си за Малдиви и скъпи чанти, а за лекарства", сподели Алекс в подкаста "При Тото". Сърчаджиева не упреква никого за положението, в което е била, но признава, че едни от "виновниците" дълго време да се задържи на едно място и едва сега да изплува от дъното са бившите ѝ шефове от риалити формат "Игри на волята".

"Бях взела много заеми, за да плащам лекарства. Случи се най-голямата трагедия в живота ми, загубих Иван. Имах покана за втори сезон. През януари ме предупредиха, че трябва да отложа ангажиментите, които имам. Отказах всичко, което ми беше предложено. Бях махната от предаването пет дни преди началото на снимките, уволниха ме по телефона. Казаха, че ще правят шоу, но без мен. Пет часа гледах в точка, след което много плаках, защото ми стана обидно. Върнах се в изходна позиция", сподели още актрисата.

Вижте още: Продадоха колекцията с изкуство на Ален Делон за над 8 млн. евро

Всъщност конфликтът е бил дълбок – Алекс била унижавана и обиждана от екипа на хитовата продукция, които избират нови водещи. Днес Сърчаджиева споделя, че вече е стъпила на краката си, но това ѝ е коствало години търпение, много усилия и безкрайни вечери, в които е мислила, че няма да се оправи без мъжа си, пише Галерия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама