Тарантино: Брад Пит всъщност е срамежлив (ВИДЕО)

  • Тарантино: Брад Пит всъщност е срамежлив (ВИДЕО)
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 01.04.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Куентин Тарантино сподели, че идеята в "Имало едно време... в Холивуд" Брад Пит да съблече ризата си, е била лично негова, въпреки че актьорът е "срамежлив" за този тип неща, съобщи "Контактмюзик".

Сцената, в която 56-годишния актьор съблича ризата си, докато оправя антена на покрива, се превърна в емблематична за филма и фенове по цял свят се надпреварваха да я обсъждат като "една от най-секси сцените" в Холивуд досега.

Говорейки за подкаста, излъчван от дома на Ейми Шумър, режисьорът коментира: "Беше смешно, защото всъщност Брад е доста срамежлив. В същото време той знае точно какво да направи. Идеята да свали хавайската си риза и след това фланелката си, беше страхотна. Дори когато го видите в бараката с инструменти или да слага кожени ръкавици с жица в устата си, той може да те побърка. Той просто знае точно какво и кога да направи".

Междувременно по-рано беше разкрито, че сценарият на Тарантино за "Имало едно време…в Холивуд" е бил заключен в сейф по време на снимките.

Уилям Пол Кларк, първият помощник на режисьора, сподели: "Запазихме третия акт в сейф в счетоводния отдел. Влизаш, получаваш сценария си, влизаш в малка стая, за да четеш третия акт... Когато приключиш, връщаш сценария обратно в сейфа и ти си тръгваш."

Според запознатите с методите на Тарантино, да крие сценария от участниците във филма, е един от нетрадиционните му похвати, които правят фолмите му уникални.

Източник: БГНЕС

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.