Том Круз ще участва в продължението на "Забвение"


Том Круз ще участва в продължението на "Забвение"
Снимка: Getty Images

Една чудесна новина за всички киномани - Том Круз е подписал договор за завръщане в "Забвение 2" с Universal Studios и Джоузеф Косински! Действието в "Забвение 2" се развива 15 години след оригинала и Джак, Джулия и дъщеря им ще се борят с извънземния изкуствен интелект Тет, който междувременно се е поправил и е готов да завладее Земята.

Вижте още: Памела Андерсън е неузнаваема БЕЗ грим

Не знаем дали Косински ще търси да привлече други актьори от първия филм, но като се има предвид това, което знаем за сюжета, изглежда вероятно да се обсъжда поне връщането на Олга Куриленко, която да се присъедини към Том Круз в "Забвение 2". Куриленко играеше Джулия в първия филм: съживена астронавтка, която помага на Джак да победи Тет. Оттогава тя е спечелила дълъг списък с впечатляващи похвали, включително ролята на травмирания убиец Taskmaster в "Черната вдовица" през 2021 г., роля, която ще повтори в предстоящия ансамблов филм на Marvel Thunderbolts.

Именно дъщерята на самия Том Круз - Сури, изигра дъщеря му в "Забвение", но дали тя ще се завърне за "Забвение 2", може само да се гадае. Оттогава тя не се е занимавала с екранна игра.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама