Том Круз върти любовен романс с рускиня? (СНИМКА)


Том Круз върти любовен романс с рускиня? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Любовният живот на Том Круз някак е на заден план след развода му с Кейти Холмс. Макар да е известен, богат и симпатичен, името му не е било свързвано с нито една красавица през последните години. Дори нещо повече - през пролетта на 2023 той бе избран за "най-малко желан ерген на Холивуд". И според близки до него, това е нормално, защото сциентологията е отблъскваща за повечето жени, а той не може да се откаже от нея.

Ето, че сега "вечният ерген" Том Круз е заподозрян в афера с Елсина Хайрова, дъщеря на депутата от Държавната дума Ринат Хайров и бивша съпруга на руския бизнесмен Дмитрий Цветков, пише DailyMail, като се позовава на свои вътрешни източници.

Вижте още: Това ли е половинката на Неделчо от "Игри на волята"? (ВИДЕО)

61-годишният актьор и 36-годишната светска дама са били забелязани заедно на парти в лондонския квартал Мейфеър, а според свидетели отношенията им явно са били романтични. "Бяха неразделни, явно бяха двойка", казва пред Daily Mail вътрешен човек, който е бил сред гостите на "почти изцяло руското" събитие. "Круз изглеждаше обсебен от нея", допълва източникът.

Уточнява се, че двамата са танцували заедно, след което са си тръгнали заедно в ранните часове на сутринта. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама