Феновете разочаровани: "Мисията невъзможна" 7 ще излезе чак през 2025


Феновете разочаровани: "Мисията невъзможна" 7 ще излезе чак през 2025
Снимка: Getty Images

Феновете с нетърпение очакваха приближаващата премира на следващия филм от поредицата "Мисията невъзможна". Той бе част от бокс офиса за 2024, но заради постоянното забавяне и невъзможността филмът да бъде завършен в срок, дори заглавието му може да бъде тотално различно от предишния филм, а не както беше по план - да бъде просто "Част 2", съобщи "The Hollywood Reporter".

Вижте още: Изненада: Мерил Стрийп се развежда след 45 години брак

Paramount и Skydance отлагат филма за 23 май 2025 г. от предишната му дата 28 юни 2024 г. Филмът спира продукцията, за да може звездата Том Круз и актьорският състав да промотират "Мисията невъзможна 7". Заради все още продължаващата стачка на актьорите в Холивуд, екипът не може да се върне на работа по филма, чийто режисьор е Кристофър Маккуори. Ако стачката не бъде разрешена през следващите няколко седмици, през следващата година вероятно ще отпаднат още десетки филми.

Снимка: Getty Images

Във филма Круз е в ролята на агента Итън Хънт, а сред актьорите, които се очаква да се завърнат, са Хейли Атуел, Саймън Пег, Винг Реймс и Ванеса Кърби. Франчайзът "Мисията" води началото си от оригиналния филм от 1996 г., базиран на телевизионния сериал от 60-те години на миналия век. Филмът е известен с това, че се снима на места по целия свят и с поне един характерен каскадьорски номер на Круз, който често се превръща в централна тема на маркетинговата му кампания, припомня БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама