Изненада: Мерил Стрийп се развежда след 45 години брак


Изненада: Мерил Стрийп се развежда след 45 години брак
Снимка: Getty Images

Мерил Стрийп и Дон Гъмър бяха сред най-емблематичните двойки на Холивуд. За тяхната любовна история сме ви разказвали ТУК. Ето, че и при тях обаче удари гръм в Рая!

74-годишната актриса обяви, че се развежда със съпруга си Дон Гъмър, с когото бяха семейство в продължение на 45 години, съобщават световните медии. Двамата имат 4 деца и петима внуци.

Вижте още: Катрин Деньов: Една икона на 80 години

Отношенията между Мерил и Дон (76) са се усложнили, те не живеят заедно от 6 години, гласи официалното съобщение от името на актрисата. Там се казва още: "Дон Гъмър и Мерил Стрийп са разделени от шест години. И докато винаги ще се грижат един за друг, те решиха да се разделят".

Актрисата и скулпторът се ожениха през 1978 г. и заедно имат четири деца: Хенри (43), Мейми (40), Грейс (37) и Луиза (32), както и петима внуци. Последната им публична изява като двойка беше през 2018 г. на церемонията по връчването на наградите "Оскар", припомня БГНЕС.

Новините около Мерил Стрийп не са само неприятни - на 20 октомври се проведе официалната церемония по връчването на наградите "Принцесата на Астурия", чиито лауреати станаха известни още през април тази година. По време на събитието Стрийп изнесе реч за емпатията, която актьорите трябва да изпитват към персонажите, които играят и която трябва да се пренесе в реалния живот, особено на фона на жестокостите, които се случват по света.

Сред останалите наградени тази година бяха Харуки Мураками, биолозите Джефри Гордън, Питър Грийбърг и Бони Баслер и др.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама