6 изключителни умения на Том Круз (ВИДЕО)


6 изключителни умения на Том Круз (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Том Круз е един от най-известните и популярни актьори в световното кино. Но това, което може би не знаят много хора, е, че освен филмовата си кариера Круз е развил много умения през целия си живот. Сайтът gossip.it изброява шест неочаквани способности на Том Круз, което го прави още по-интересен и забавен, отколкото сте си представяли. Удивителните му умения варират от пилотиране през пеене до особена страст към музикален инструмент - още една причина да се възхищаваме на неговата многостранност и талант.

Пеене

Том Круз изпълнява ролята на Стейси Джакс във филма "Rock of Ages" от 2012 г., създаден по едноименния мюзикъл на Бродуей. Един от най-запомнящите се моменти във филма е изпълнението му на песента "Pour Some Sugar on Me" на Def Leppard. Круз, облечен в черно и с дълга коса, изпълнява песента на сцената с дрезгав и мощен глас, показвайки, че е талантлив и в пеенето и рок музиката. Изпълнението му беше високо оценено от публиката и за пореден път потвърди статута му на холивудска икона.

Катерене

Уменията за катерене на Том Круз са забележителни и впечатляващи. Например при каскадата в "Мисията невъзможна 2", в която той играе Итън Хънт, актьорът се изкачва по стръмна планина с помощта на няколко предпазни колана, но без предпазна мрежа.

Свирене на китара

Както разкри самият актьор в едно видео, Том Круз може да свири на китара. Актьорът признава, че ще трябва да се упражнява още доста, но обича инструмента!

Пилотиране на самолет

Том Круз е способен да пилотира самолет: актьорът заяви, че е търговски пилот, квалифициран за многомоторни машини.

Задържане на дъха под вода

Том Круз задържа дъха си под водата в продължение на шест минути по време на снимките на филма "Mission: Impossible - Rogue Nation" in 2015.

Летене с хеликоптер

Том Круз се научава да лети с хеликоптер, за да може да изпълни каскада във филма "Mission: Impossible – Fallout". Актьорът разказа за това във видеоклип зад кулисите на филма.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама