Тони Дачева избухна: Господа политици, майчиният гняв е страшен


Тони Дачева избухна: Господа политици, майчиният гняв е страшен
Снимка: facebook

Легендата на поп-фолка Дони Дачева, която е известна освен с песните си и със сдържания характер, явно не издържа на напрежението през последните дни с бомбените заплахи в училищата.

Вижте още: Майката на Мария Бакалова избухна: Ей, боклук! (СНИМКИ)

Изпълнителката на песента "Бедни и богати", която широката публика познава с вечната ѝ усмивка, има дъщеря, която както самата тя определи е стресирана от ежедневните заплахи и евакуации в училищата в страната.

"Бясна съм! В коя държава го има това - в много училища да се получават бомбени заплахи три поредни дни и никой да не взима адекватни мерки. И аз, и детето ми сме притеснени! Току-що взех дъщеря си от училището в Ямбол и беше доста изплашена. Бива ли така? Ами направете нещо, господа политици, не се заигравайте с майките, защото майчиният гняв е страшен."

Това сподели певицата малко след като прибра дъщеря си Виктория от училище, затворено заради поредната заплаха от бомба.

Вижте още: Калин Терзийски за Диана Димитрова: Съсипа кариерата и живота на един известен артист

"Повечето от съученичките на дъщеря ми са стресирани! Плачат, те изживяват по друг начин нещата, които се случват. Освен това са си оставили чантите, дрехи, предмети, неща в училище и бързо са го напуснали. Институциите трябва да се отнесат по-сериозно към такива ситуации, защото ние, възрастните, сме наясно, че някой се опитва да разбуни духовете, защото идват избори. Наясно сме, че някой иска да всява изкуствена паника сред обществото, но на децата как ще обясним това?", пита Дачева.

Тони Дачева е шокирана и от факта, че няма инструктаж, по който да се действа в такива случаи като бомбена заплаха в училище.

"Нищо не е изключено, дай боже да е фалшив сигнал, ами ако не е? Може ли един директор на училище да търси в интернет как да действа в такава рискова ситуация, а да няма стъпки, по които да реши проблема", чуди се Дачева.

На напълно противоположното мнение е нейната колежка Кали. Тя заяви, че не е притеснена от хибридния тероризъм, както го нарича.

"Кой е заинтересован да сложи бомба в училище? Никой! Кой може да пусне такива сигнали - киберпрестъпниците. Нелепо е МВР да не може да се справи с този проблем, при положение че комуникациите са толкова напреднали. Та българин беше хакнал системата на НАП, те го хванаха веднага, а тук не могат да разберат кой прави тези зловещи заплахи? Не го вярвам. Но пък ако е и така, МВР да гледа повече холивудски филми. Там престъпниците работят с полицията в интерес и на обществото", смята изпълнителката на хита "4-4-2"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама