Тото: Показах на хората, че са прави, но НЕ са (ВИДЕО)


Тото: Показах на хората, че са прави, но НЕ са (ВИДЕО)
Снимка: YouTube - ToTo Yotov

Надали има човек, който не е разбрал за скандала с Тото и подкаста му, в който музиканта се заливаше от смях на история на Тити Папазов, който разказа как е обръснал косата на своя бивша приятелка.

След това изпълнителят стана жертва на “кенсъл културата“ – хората му обърнаха гръб, сякаш забравиха за него, а всички епизоди на подкаста бяха свалени от социалните канали. Ето какво коментира Тото пред Георги Любенов по БНТ.

Вижте още: Цеци Красимирова влиза в бизнеса със секс артикули (СНИМКИ)

„ Най-голямата ми грешка беше, че свалих видеата си от интернет. Това ми беше голямата грешка, показах им едва ли не, че са прави. Сега съм ги върнал и им доказвам, че не са прави.

Това, че много хора имат едно мнение, не означава, че то е правилно. На мен много хора ми казаха, че не трябва да правя подкаста. Аз обаче имах друго мнение и продължавам да го правя, защото имам цел. Ако ви трябват мнения, вземете си от Фейсбук.“

Въпреки това изпълнителят още си носи последствията. Той заявява, че не разбира защо музикалните телевизии ги гони такъв голям страх и вече отказват да пускат песните на „Скандау", от кoято Тото е част.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама