Това ли е новата приятелка на Леонардо ди Каприо? (СНИМКИ)


Това ли е новата приятелка на Леонардо ди Каприо? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Изглежда, че Леонардо ди Каприо има нова жена в живота си и аферата му с Джиджи Хадид е приключила. 48-годишният актьор беше забелязан да се разхожда с италианския модел Витория Черети в Санта Барбара, Калифорния.

Ди Каприо и 25-годишната красавица бяха снимани как пият кафе и хапват сладолед. 

Това не е първият път, когато двамата са забелязани заедно: за първи път те бяха засечени да се разхождат в Кан през май тази година. А през август те бяха заедно на звездно парти по случай рождения ден на Рикардо Тиши.

Вижте още: Порасналата дъщеря на Мира Добрева е голяма красавица (СНИМКИ)

Макар че техният романс все още не е потвърден, Черети е на 25, така че правилото на актьора е спазено. Той е известен с това, че не излиза с жени, които са над тази възраст. Всичките му бивши любовници са били по-млади по време на аферата с него. Той също така се раздели с модела Камила Морон през 2022, след като тя навърши 25 години.

Вижте още: Вижте приятеля на българската гордост в шахмата Нургюл Салимова (СНИМКА)

Коя е Витория Черети

Италианският модел е открит на конкурса Elite Look Model през 2012, когато е на 14 години. Работила е с топ модни марки, включително Tom Ford, Balenciaga, Versace, Chanel, Yves Saint Laurent и Givenchy и други.

Тя също така е била на корицата на световни списания, сред които Vogue и Harper's Bazaar. Витория, която в момента има над 1,5 милиона последователи в Instagram, е известен с това, че пази личния си живот в тайна, като показва само професионалната си страна в социалните мрежи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама