Това са най-влюбчивите зодии


Това са най-влюбчивите зодии
Снимка: iStock/Guliver

Влюбването не е порок, но понякога ни носи страдание и проблеми. Астролозите разкриха кои са зодиите, които се влюбват много по-бързо и по-често от другите.

Овен

Овенът се влюбва често. И когато това се случи, той е готов да признае чувствата си дори и ситуацията да противоречи на принципите му. Овните са от хората, които няма да изградят отношения, ако не са сигурни в чувствата си.

Телец

Телецът също се влюбва бързо. Но това му носи проблеми, защото любовта често го връхлита, когато все още е във връзка с настоящия си партньор. След като срещне човек, който му се струва необикновен, Телецът веднага се влюбва в него. Това поведение е типично за най-младите представители на този знак. Но след време Телците стават по-сдържани.

НЯМА ПО-ГОЛЕМИ КЪСМЕТЛИИ ОТ ТЕЗИ 4 ЗОДИИ

Дева

Девите са изключително очарователни и представителите на противоположния пол бързо се влюбват в тях. Но хората от този знак се влюбват буквално в първия човек, който им обърне внимание. Те бързо свикват с любимия си и не след дълго осъзнават, че вече не могат да живеят без него.

Везни

Везните са винаги отворени за нови запознанства. Те обичат да им правят комплименти и да им се възхищават. Представителите на този знак са податливи на ласкателства. Но не бързайте да правите извод, че те са глупави. Везните много бързо разбират каква е движещата сила на тези, които им се възхищават - пресметливост или истинска любов.

Риби

Рибите просто не могат да живеят, ако не са влюбени. За тях няма значение дали чувствата са взаимни. Несподелената любов е отличен източник на мотивация и вдъхновение за представителите на този знак.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама