Трима медици са разследвани за достъп до досието на Кейт Мидълтън


Трима медици са разследвани за достъп до досието на Кейт Мидълтън
Снимка: Getty images

Смята се, че трима служители на Лондонската клиника, са разследвани от ръководството за това, че са се опитали да получат достъп до личните медицински досиета на Кейт Мидълтън. Всички те са уволнени.

Триото работило в престижната частна болница, където принцесата на Уелс претърпя коремна операция по-рано тази година и където крал Чарлз беше лекуван за увеличена простата, преди да бъде диагностициран с рак.

Смята се, че принцесата на Уелс е била уведомена за потенциалното нарушение на данните. Личната медицинска информация на краля не е била засегната.

Вижте още: Бионсе лъсна гола на обложката на новия си албум (СНИМКА)

Какво казаха от болницата?

Изпълнителният директор на болницата, Ал Ръсел, най-накрая наруши мълчанието си, като каза в изявление:

„Всеки в London Clinic е напълно наясно с нашите индивидуални, професионални, етични и законови задължения по отношение на поверителността на пациентите.

Ние се гордеем изключително много с изключителните грижа и дискретност, които се стремим да предоставим на всички наши пациенти.

Имаме системи за наблюдение на управлението на информацията и в случай на нарушение ще бъдат предприети всички подходящи разследващи, регулаторни и дисциплинарни стъпки.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама